Bejelentés


Kézimunkáim "...mindig születnek új dolgok,amiért érdemes élni..."


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


LinkekVendégkönyv

Megtiszteltetés és öröm számomra ha írsz a vendégkönyvbe. Köszönöm.

Üzenetküldés
Köszöntelek kedves látogató.

E-mail címed:
Szöveg:

Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Andrásné Ludas [ 2015-04-20 18:31 ]

Ilyen csodálatos kézimunkát ,még nem sokat láttam!Csak gratulálni lehet tiszta szívből ! Nagyon-nagyon szépek! :)
reka [ 2014-09-10 18:44 ]

Csodálatosak,rekareka [ 2014-09-10 18:43 ]

Szép és aranyosak.rekaZsuzsi [ 2013-03-22 10:44 ]

Kedves Ani!
Végignéztem honlapodat,csodálatos! Csak ámultam,és bámultam. Gyönyörűek! A további munkádhoz kívánok sok jó egészséget és kitartást.
Üdvözlettel:Zsuzsi, 6 unokás nagymama.An ika [ 2013-02-09 22:27 ]


Kedves Anika!

Aranyos vagy, köszönöm a csodaszép csokrokat, még most sem tudtam
betelni a látványukkal. Az egész honlapod olyan, mint egy mesealbum, az
ember csak nézi és nézi, és közben megáll körülötte a világ.
Hihetetlen, mire képes az emberi kéz, -a két kezed- és a jóindulatod,
hogy megoszd és megmutasd másoknak is azokat az értékeket, amiket
létrehoztál nem kevés munkával. További munkádhoz kívánok erőt,
egészséget, és a kézimunka iránti elhivatottságodhoz -az eddigiekhez
hasonlóan-kitartó szorgalmat.
Őszinte csodálattal és tisztelettel: Erzsike

Ezt az üzenetet privát levélként kaptam, úgy gondoltamazonban,hogy Erzsike gondolatainak itt a helye vendégkönyvemben.Anika [ 2013-02-06 00:07 ]

Anita! Köszönöm a kedves szavakat. Látogass meg máskor is!
Szívesen segítek azoknak,akik segítséget kérnek tőlem....:) AnikaKreitner Anita [ 2012-02-25 21:23 ]

KEDVES Anika!

GYönyörüek a munkáid és cak ámulni lehet őket olyan szépek és nagyon meg kell nézzni némelyiket,hogy eldöntsem hogy valodi vagy tényleg horgolt pl a virágok,de mind gyönyörű.Köszönjük,hogy csodálhatjuk a munkáid és hogy segitesz nekünk másoknak a leírásokkal,és hogy mind ezt megosztod velünk.Köszönettel : AnitaAnika [ 2011-08-14 08:30 ]

Mindenkinek köszönöm az elismerő szavakat.Tündikém,nincs saját receptem,a hagyományos, de előrajzolással elenyészően foglalkozom. Készen vettem,vagy hozzáértők segítségét kértem.
Üdvözlettel,AnikaTünde [ 2011-04-29 09:17 ]

Kedves Anika!

Csodálatosak a munkáid. Adjon a jóisten neked jó egészséget, sok erőt, időt és sikert a további remekművek készítéséhez.

Szeretném megkérdezni, hogy a minták anyagon való előrajzolásához (pl. kalocsai, palóc) milyen festéket használsz? Van esetleg valamilyen saját recepted.

Köszönettel,
TündeLinda [ 2011-03-30 12:54 ]

Kedves Anika!
Néha-néha ellátogatok erre a weboldalra, és mindig eszembe jut a nagymamám, aki csodálatos terítőket horgolt és hímzett! Érdekel engem is mindenféle kreatív kézimunkázás, önszorgalomból autodidakta módon tanulom a különböző technikákat - főleg a vonaton ülve munkába menet-jövet. Kívánok még neked sok látogatót a weboldalra és erőt-egészséget a további alkotáshoz.
Üdvözlettel, LindaIldikó [ 2011-02-21 21:17 ]

Kedves Ani !
Elámultam,hogy miket tudsz készíteni,gratulálok a tehetségedhez és a tudásodhoz!
Elég régen ismerjük egymást,de fogalmam sem volt kézimunkatudásodról!
Kívánom,hogy még sok évig tudj ilyen szépeket készíteni sok ismerős és ismeretlen látogatód örömére!
Szeretettel üdvözöl IldikóEMESE [ 2011-01-19 15:18 ]

Kedves Anika,

nagyon szépek a munkái, öröm volt nézegetni.
Én 29éves vagyok, és horgolni, kötni,gobelinezni, és keresztszemes varrni is szoktam. Nálam is gyerekkoromban történt a megfertőződés. Én Heves Megyei vagyok, most Pesten élek. Jelenleg egy narancssárga kardigánt és egy szürke sapkát -sálat horgolok, illetve kötök, mikor melyikhez van kedvem. hamarosan kész lesz. Ennyi munkám nekem nincs, de igyekszem az elkezdettet mindig befejezni. Nagyon jól kikapcsol. Nekem is rengeteg mintám van, sokkal több, mint amit valaha is el tudnék készíteni.
Gratulálok, nagyon tetszik az oldal.
További kellemes időtöltést és szép munkákat kívánok!
Tisztelettel: EmeseAnika [ 2011-01-11 16:19 ]

kedves Zsuzsa, levélben kereslek meg.....AnikaRece-fice [ 2011-01-07 13:02 ]

Kedves Anika!
Megcsodáltam már korábban a munkáidat és gyűjtéseidet. Gratulálok hozzá és a honlapból áradó önzetlen segítőkészségnek.
Szerveztem egy Fonót, ami kézimunka önképzőkör. Azsúrozással foglalkoztunk először, és most készítettem erről egy elektr. naplót, h. minden résztvevő és mások is követhessék a munkát. Szeretnék a honlapodra hivatkozni és egyetlen kis képet fel is használni. Remélem szívesen hozzájárulsz - nem azért ferdítettem el a fotót, hogy elpalástoljam, kitől való - hanem így illeszkedik az én naplómba.
Nézz be., légy szíves: www.rece-fice-fono.blogspot.com
Ha kifogásod van ellene, hogy szerepelj, akkor persze megértem. A borsókára, hardangerre pl. nem térnék ki - azzal nem is foglalkoztunk - ezeket szívesen belinkelném Tőled. Üdvözöl: Rece-ficeáGI [ 2010-11-05 08:19 ]

Kedves Anika!

Gyönyörűek a horgolások és persze a vagdalásos terítők, függönyök is. Élveztem a képeket, de bevallom, mivel a kézimunkázás nem erősségem, csak az eredmény fogott meg.
És a rajzok!
Évekig rajzoltam a Fürge Ujjak újság kötés, horgolás és egyéb mintáit hol könnyen, hol szenvedve mert nem értettem hozzá. Bevallom elkapott a nosztalgia és én a rajzokat is gyönyörködve néztem.
Gratulálok a honlaphoz, nagyon szép és hasznos.
áGISoós Jolán [ 2010-05-24 22:52 ]

Drága Anika!El látogattam a honlapodra,ami fantasztikus gyönyörűség.Csak gratulálni tudok hozzá.További szép munkákat!Sok szeretettel ölellek.JoliMargit [ 2010-05-10 20:13 ]

Kedves Anika!
Minden nagyon gyönyörű amit készítesz.Lenne egy kérésem a piros és kék poncsó mintaleírását ha eltudnád küldeni vagy feltenni a leírásokhoz.,Nagyon szépen köszönöm és kívánok minden jót és még sok ilyen gyönyörű dologgal kápráztassál el. Üdv és köszönettel MargitVIKI [ 2010-02-01 08:38 ]

Szép napot!
Ezek a kézimunkák nagyon szép! Ezek mester munkák! Gyönyörűek csak így tovább! Már csak abban reménykedem egyszer én is fogok tudni így horgolni! :)
További szép napot és jó horgolást.Varga Ferencné Anika [ 2009-10-12 17:52 ]

Kedves Zita!

Köszönöm az elismerő szavakat. Gondolataid meghatottak. Ha időd engedi, nézz be hozzám máskor is!
Sok szeretettel :
AnikaVné Zita [ 2009-10-10 18:23 ]

Kedves Anika !

Csodálatosak a munkáid, csak gyönyörködni tudok bennük ! Nagyon jó látni, hogy vannak még kézimunka kedvelők, akik értéknek tartják ennek a hobbinak a művelését. Hisz alkotni felemelő érzés. Az én szememben egy - egy munkadarab nem csak minátból , anyagból és formából áll , ez ennél sokkal több.Talán az emberi lélekhez tudnám hasonlítani, mert MI töltjük meg tartalommal, kreativitással és SZÍVVEL . Ehhez szeretnék további erőt és kitartást kívánni, hogy minél több ilyen csoda szülessen.
Sok szeretettel :
ZitaBarabás Éva [ 2009-07-30 22:54 ]

Hát elvagyok büvölve az oldalon található csodaszép mintáktól sokat letudtam tölteni köszönöm!Kiss Béláné [ 2009-07-18 11:24 ]

Kedves Anika !
Nagyon örülök, hogy rá találtam erre a honlapra és rád. Sok szép minta és alkotás van itt. Órákat lehet böngészni a szebbnél szebb dolgok között.
Biztos, hogy többször is el fogok látogatni ide.
Mégegyszer köszönöm.

Üdv. Kissné MarikaBaloghné Nemes Szilvia [ 2009-07-13 10:06 ]

Kedves Anika!
Még1x köszönöm a segítséget és ezt a sok mintát le is mentettem egy párat hogy majd ha kicsit több időm lesz legyen mit horgolgatni.:-)Bár az elkövetkezendő pár évben biztos nem lesz(minden időmet lefoglalják a gyerekeim 5éves a kislányom és 11 hónapos a kisfiam).
Nagyon szépek a horgolásai a szalaghorgolások különösen tetszenek.Én is próbálkoztam vele de nem igazán boldogultam vele.Igaz még csak egy pár éve horgolgatok de régebben sokat gobelineztem is.
Még egyszer gratulálok a sok szép munkához!
Szép napot:Bné SzilviFanni [ 2009-06-23 17:58 ]

Drága Ani mami!!!
A kézimunkáid nagyon-nagyon gyönyörűek. Remélem én is ilyen szépeket fogok tudni majd egyszer készíteni.- Persze nagyon szeretném!!!- Kívánom Neked, hogy a távoli jövőben is ilyen csodálatos
kézimunkákat készíts!!! :) Puszil : FagyiAlbrecht Jánosné / Bernadett ( [ 2009-06-16 19:53 ]

Kedves Anika,

nagyon szépen köszönöm, hogy meglátogatta oldalamat és a dicsérő szavak is végtelenül jól estek. Végignézve az Ön kézimunkáit és az oldalát csak elismerően tudok nyilatkozni. Nagyon szép, sőt egyenesen gyönyörű terítőket láttam az oldalon, biztos vagyok benne, hogy nem először látogattam oldalát. Nagyon sok boldogságot, és további szép kézimunkákat kívánok!

Üdvözlettel, Albrecht Jánosné / Bernadett (www.horgolok.eoldal.hu)Éva [ 2009-06-09 19:05 ]

Kedves Anika!
Az én korosztályom már nem rajong-sajnos-az efféle dolgokért.De biztos vagyok benne,hogy megváltozna a véleményük ha megnéznék a munkáidat...:-))Megnyugtató,hogy vannak még szép,időtálló dolgok ebben a világban...Évamollergizella@freemail.hu [ 2009-06-08 19:45 ]

Szia Anika!
Nagyon-de- nagyon csodálatos a honlapod!!!!!!Mégegyszer szívből gratulálok, csak ámulok. Nem tudok betelni eszméletlenül szép!!!!!!!!!
Pusz GizkeMarianna [ 2009-05-31 08:40 ]

Kedves Anika!
Gratulálok honlapodhoz. Nagyon szépek a kézimunkáid. Jó egészséget kívánok. Üdvözlettel:MariannaNórika [ 2009-05-20 17:49 ]

Kedves Anika!
Hálás vagyok amiért részese lehettem a varázslatnak,amit neked köszönhet a kézimunkázók közössége!Fantasztikusak a munkáid,csak gratulálni tudok. Köszönöm, hogy ide vezettél és hogy tanulhatok tőled.
Üdvözlettel:NórikaIca! [ 2009-05-15 14:05 ]

Kedves Anika!
Sokszor vagyok a vendéged az oldaladon. Ezeknek a munkáknak itt a helye, és örülök. hogy kicsit részese voltam. Szívesen segítek Neked és mindenkinek aki hozzám fordul, amennyire tudásomból telik. Jó érzéssel tölt el, hogy bárki láthatja ezeket szép kézimunkákat.
Nekem egy vendégem írta ezt a mondatot és nagyon jól esett. Most én is leírom Neked "Jó egészséget és maradj mindig ilyen kedves"!
Üdvözletem Ica!

Vargáné Anika [ 2009-05-15 12:26 ]

Kedves Hozzászólók! Köszöntelek Benneteket! Köszönöm a sok kedves
szót, amit írtatok. Az oldalam visszavár Benneteket!! Legyetek vendégeim máskor is!
Drága Icukám, Téged külön köszöntelek! ( Minden látogató kedves nekem, de......) Te egyengetted tanácsaiddal utamat, nélküled, a te biztatásod nélkül nekem ma nincs honlapom. Te fogtad kezem, köszönet és hála!!!!!! Minden biztató szót köszönök.EMBER vagy, csupa
nagybetűkkel!
Gyertek, kézimunkázni szeretők, várlak benneteket!Zsuzsa [ 2009-05-13 15:48 ]

Kedves Anika!
...Egyre csak nézem ezt a tökéletességet és gyönyörködöm! A csodás terítő értékes, nem kellett volna megválnod tőle! Természetesen nagyon örülök, és meg fogom becsülni a könyvjelzőkkel együtt. Igen szépek a
munkáid. A weboldalad pedig egyenesen pazar,fantasztikus ez a gazdagság! " A népművészet mestere" címre pályáztál-e már?Nagyon
nagyon értékes az anyagod!!! További kitartó munkát és sok elismerést
szép sikereket kívánok!
Üdv. Zsuzsa.Bea [ 2009-05-13 08:01 ]

Kedves Anika!
Köszönöm,hogy elküldted a címet.Egy csodás világ tárult elém honlapodon. Nagyon szépek kézimunkáid. Órákat gyönyörködtem bennük,észre sem vettem közben, de a hangulatom is jobb lett.
Most még nem tudok külön-külön véleményt mondani- meg kell "emésztenem", többször megnéznem,persze van amiken már elsőre megakadt a szemem. Gratulálok,kívánom,hogy sokáig örvendeztess
bennünket kézimunkáiddal.
Üdvözlettel:BeaIca! [ 2009-05-08 07:23 ]

Kedves Anika!
Gratulálok az oldaladhoz és a csodaszép kézimunkákhoz. Sokoldalú és nagyon tehetséges vagy. Nagyon örülök hogy ezt a látvány megosztod velünk, azokkal akik szeretnek a neten gönyörködni az ilyen munkákban.
Gratulálok mégegyszer és sok sikert kívánok a kórusnak a holnapi fellépéshez.


Keresés a honlaponHírek
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!